Diensten

Wij leveren u een allround dienst. Dit houdt in, dat onze taak er niet op zit, na het opleveren van een nieuwe tuin. Ook na aanleg hiervan staan we (indien nodig) graag voor u klaar. Samen zorgen we er dan voor, dat uw nieuwe tuin niet alleen mooi is, maar ook mooi blijft.
Hiervoor kunt u gebruik maken van onderstaande diensten:

Vakantieservice:
U gaat vanzelfsprekend graag een keer op vakantie. Het is dan wel prettig te weten, dat het onderhoud aan uw tuin gewoon doorgaat. Zo kunnen wij ervoor zorgen, dat uw gras tijdig gemaaid wordt, terwijl u geniet van de rust. Bij thuiskomst hoeft u ook niet meteen aan de slag in uw tuin.

*Kraan/machinist verhuur:
Voor grond- en graafwerk staan we ook klaar. Heeft u een kraan met machinist nodig dan kan dat. Heeft u echter alleen een machinist nodig, kan dat ook.

*Mini-shovel verhuur:
Sinds kort hebben we ook de beschikking over een mini-shovel, voor diverse grondverzetwerkzaamheden. Deze shovel wordt verhuurd met machinist waarbij er een ruime keuze is aan aanbouwwerktuigen.

*Winterdiensten:
Gedurende de wintermaanden kunnen we bij gladheid en sneeuw uw terrein en/of oprit sneeuw- en ijsvrij houden. We doen dit door de verharding schoon te schuiven en zout te strooien. Dit voor uw veiligheid en/of die van uw klanten.

*Zout:
Vanzelfsprekend kunt ook strooizout bij ons kopen.